Кошлуков за скандала в „Панорама“: Работим с материали на клиента

16:49, 17 сеп 22 25 2781 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Може би трябва да припомним, че според последните промени в Изборния кодекс, в БНТ сме длъжни да предоставим еднакво време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме. Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро. Това написа във Facebook генералният директор на БНТ Емил Кошлуков по повод скандала между политици в предаването „Панорама“ в петък.

Ситуацията в студиото беше на косъм от бой. Наложи се водещият Бойко Василев да разтърве Димитър Митев от „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ и лидера на „Глас народен“ Светльо Витков.

Кои сте вие, комунисти ли сте“, обърна се Витков към представителя на Евролевицата. Ние сме партия Евролевица на Александър Томов“, отвърна му Митев. Това провокира Витков да отправи гневни критики съм Александър Томов. Тогава на свой ред Митев заяви, че не иска да слуша „някакъв чалга певец“.

Светльо Витков се ядоса, стана от мястото си и се насочи към Митев. „Хайде, излизай навън да се разправяме“, обърна се той към човека на Томов. Намесиха се и други участници в предаването, за да успокоят певеца. Той седна обратно на мястото си, но след секунди отново стана и се насочи към Митев. Водещият за втори път се опита да ги усмири, за да не се разправят. Накрая Витков свали микрофона си и напусна студиото.

Ден след скандала Светльо Витков написа във Facebook: Старомоден съм и не съм либераст! Мъжът има две неща, които първо трябва да брани: Чест и Семейство! Всеки, който удари по тях… ще трябва да понесе и ответното ехо Вчера… някакъв пикльо и слуга на крадеца Лупи, ме нарече в ефира на Панорама - чалга певец”?! Който не се е научил на уважение, има повече зъби в устата си, отколкото заслужава! Извинявам се само за това, че смелото на приказки комунистче не излезе навън, а викнаха полицията долу… но вярвам, че България е малко място!”.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Белата сенкя 17:52, 30 сеп 22

Я да оставите Светльо на мира. Не разбрахте ли, че с либерастия не се оправят нещата - виШТе сащ бият си из Изток-ка, но в Европа действат подмолно. При физическата само разправа е хубаво това, че знаеш кой ти е противник. При подмолните действея, като тези на сащ и ес не е така....

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама