Слави Трифонов: Всичко тепърва предстои

16:53, 03 окт 22 25 3653 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов с първи коментар след окончателните резултати от изборите на 2 октомври. При 100% обработени протоколи е ясно, че ИТН няма да влезе в следващия парламент. Партията на Трифонов не успя да прескочи 4-процентовата бариера с резултата си от 3.83%.

Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери. Доверието е безценен подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласуваха за „Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично”, написа Слави Трифонов във Facebook.

„Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за „Има такъв народ”. Благодаря ви! Вие сте истински воини!”, допълва лидерът на ИТН.

И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои”, завършва публикацията си той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 20:20, 03 окт 22

Този учиндолски селяк се заканва като мафиот. Какво предстои дългуч? Предстои разпадане на проектчето на Доган, Пеевски и цялата ти чалгарска бандичка! Нахал, подай си декларацията!!!

2 Анонимен 07:00, 04 окт 22

Прецедент. Единствения който успя да се превърне от бял лебед в грозното пате за има, няма една година.

3 Анонимен 21:29, 04 окт 22

Справедлив завършек за едно неадекватно коалиционно държание- звучен шамар от гласоподавателите!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама