„Нинова - инат под маската на твърдост и лоялност“

09:05, 04 окт 22 / Политика 25 2528 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават поведението на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Това заяви служебният министър на правосъдието Крум Зарков, след като Нинова обяви, че няма да подава оставка, въпреки че партията се срина до петото място на парламентарните избори.

„Тъжно ми е като гледам резултатите на БСП. Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – сега сме пети“, отбеляза той.

Той определи поведнието ѝ като „инат под маската на твърдост и лоялност“. По думите му следващия Национален съвет не БСП е последен шанс за партията. „Очаквам заявление, че така не може и трябва да се вземат следващи стъпки, заложени в устава“, допълни той.

„Ако се даде шанс на българските социалисти, да се организират, да вдигнат поглед – резултатите ще дойдат. Лявото е ключова тема за българската политическа система“, добави Зарков в ефира на bTV. 

Той отчете, че е успял да изпълни основните си задачи като служебен министър на правосъдието и коментира, че изборите са преминали спокойно, а резултатите са били признати от всички сили.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама