Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение

18:22, 05 окт 22 25 2857 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Няма да откажем участие в правителство, ако се стигне до там. Това каза в предаването „Лице в лице“ лидерът на „Български възход“ Стефан Янев. Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение. Ние ще изпратим наши представители за участие в разговорите, обяви той. 

Политиката е изкуството на възможностите. При участие в парламентарен живот, след като сме представени в парламента, наше задължение е да участваме във всички възможни формати, така че да търсим решение“, заяви Янев в ефира на bTV. 

По думите му, оттук нататък е много важно какви са приоритетите и политиките, които това правителство ще реализира.

Стефан Янев е доволен от резултата си

„Възможностите за търсене на пресечни точки е съвсем друга основа, но априори да кажем, че няма да разговаряме с една или друга партия – не е сериозно“, отбеляза Стефан Янев. С всички бихме могли да водим диалог, допълни той.

Според него теоретично е възможно и съставяне на правителство на малцинството.

„Бих направил всичко необходимо, което е в интерес на българските граждани и българския бизнес. Затова съм в политиката. Излязъл съм от комфортната си зона, за да реализирам такъв тип идеи, които са работещи“, каза още лидерът на „Български възход“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 23:14, 05 окт 22

Стига бе. Все едно да разговаряш с палача си, преди да те обеси. Български възход са партията на Първанов АБВ, и гнусния Румен Петков, както и Софиянски. Безпринципна коалиция. Да си правят ГЕРБ, ДПС, и БВ правителство, а ние тръгваме на протести.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама