Мъж почина след побой в София

22:06, 08 окт 22 25 2834 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

34-годишен мъж е починал след побой, нанесен му най-вероятно след катастрофа в София. Инцидентът е станал около 18.30 часа тази вечер на кръстовището на улиците „Рибен буквар“ и „Хъшове“, близо до АГ болница „Света София“.

По първоначална информация мъжът е влязъл в конфликт с водач на автомобил, с който са се ударили и се е стигнало до сбиване.

Вследствие на сбиването единият от двамата водачи - на 34 години, е пострадал тежко и е починал на място. Полицията е задържала в Трето РПУ заподозрения за побоя - мъж на 23 години.

Според информация на БНТ задържаният е криминално проявен за шофиране след употреба на алкохол и амфетамини. Предстои да му бъдат направени проби за алкохол и наркотици. Изясняват се и причините за скандала. В района има засилено полицейско присъствие.

По информация на bTV починалият мъж е бил таксиметров шофьор.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама