Големите кавички: „Борисов е щастлив, че отново е бог“

16:00, 11 окт 22 / Големите кавички 25 2385 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

„Имаше един филм „Всемогъщият Брус”. Някак Бойко Борисов ми прилича на Джим Кери в него - щастлив е, че отново е бог. Виж колко стана мил - какво значение има, че са го арестували тия двамата”. Така лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов коментира ситуацията около опитите за съставяне на нов кабинет.

„Ние свалихме Бойко Борисов от власт и това е факт. Но това, което забелязвам в политиката е, че фактите и истината нямат абсолютно никакво значение. Ние го свалихме, но ето сега той отново спечели изборите (…) Гледах снощи как се държи - като котарака Леополд тип „ребята, давайте жить дружно“ т.е. „приятели, дайте да живеем дружно“, каза още Трифонов във Facebook разговор с Тошко Йорданов. 

За ареста на Борисов обясни, че научил, докато вечерял в ресторант. „Когато излязох, видях че наоколо е пълно с полиция. Оказа се, че там живее бившият финансов министър Влади Горанов. После видях, че имам съобщение от Кирил Петков, което гласеше „Арестувах Бойко Борисов, Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севделина Арнаудова”. Беше написано от първо лице. Кратко съобщение, нищо повече. Като един нормален зрител всичко останало гледах по телевизията”, разказа Трифонов.

„Аз много често се усмихвам, само че не ми личи. Не изглеждам усмихнат, но съм усмихнат. И съм позитивен, просто когато човек носи отговорности, се налага да казва какво трябва да се свърши по един не много усмихнат начин, защото голяма част от хората смятат, че като се усмихваш, може да се офлянкват. А пък като не си усмихнат, те са малко по-притеснени и не се офлянкват толкова. Дали се усмихвам, или не – няма никакво значение. Важното е да върша работа“, каза още Трифонов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 davidof 16:03, 18 окт 22

оферта за международни финансови услуги
Добро утро дами и господа
Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги.
Ние предлагаме заеми с лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 1500 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години.
Свържете се с нас за повече информация.
Имейл: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама