Големите кавички: „По-добре да съм Волдемор, отколкото Дъмбълдор“

12:33, 27 окт 22 / Големите кавички 25 2566 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Аз съм Дяволът! Сатаната! Аз съм бил всякакви неща. А сега съм Волдемор“. Това обяви лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов в епизод от поредицата интервюта с него, озаглавена „Нещо лично“.

Като гледам някои от участниците в политическия живот, по-добре Волдемор, отколкото Дъмбълдор. Новият филм за Дъмбълдор, той се оказа гей и много се обичат там. Те нали са политически много коректни. И така. Новият Дъмбълдор е гей като млад. Като възрастен вече може и да се е върнал в правата вяра, така че се замислям. Уважаеми приятели, по-добре Волдемор, отколкото Дъмбълдор, обърна се Трифонов към зрителите.

Той припомни, че и преди е бил набеждаван за злодей - заради казуса с българските медици в Либия. „Само си спомни, че когато ние казахме, че не може български жени да са отровили 400 деца и да са ги убили, че това е невъзможно, аз дадох интервю по Дарик при Ники Кънчев. Той даваше телефон да се обаждат хората. От 10 обадили се по телефона, 9 казваха мен да ме обесят!

Защото тогава, тия които управляваха, които от тяхното ребро са „Демократична България” и „Продължаваме промяната”, говоря за Иван Костов, който тогава беше министър-председател, той заяви, че „тихата дипломация” е провалена от Слави Трифонов!

А тогава председателят на парламента Йордан Соколов, лека му пръст, каза, че Надежда Михайлова, тогава външен министър, не се е срещнала с Хосни Мубарак заради мен. Защото ние направихме бдение със свещи пред либийското посолство.

И заради некадърността на българската дипломация тогава, не позволиха както другите да си ги изведем навреме, те оставиха да ги арестуват и обвинят и заради некадърността им пак им трябваше „смокинов лист” и това бях аз.

Беше толкова трудно за осъзнаване, че е възможно да ни обвинят в нещо подобно, при положение че ходих да пия чай с либийския посланик. После тръгнахме да правим молебен за либийските деца и поповете от храм-паметник „Александър Невски” пред мен заключиха вратите, за да ни пуснат вратите”, разказва Трифонов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 сусо 19:05, 27 окт 22

До кога ще ни занимавате с този, ве?!

2 Анонимен 08:39, 28 окт 22

Аз все си мисля, че нашите сестри все пак имат вина, защото са работили там, и са изпълнявали нарежданията на ръководството на болниците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама