14-годишно момче е намушкано с нож в Благоевград

10:45, 05 апр 22 25 2547 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

14-годишно момче е намушкано рано тази сутрин в Благоевград. Детето е настанено в болница, но без опасност за живота.

Сигналът за инцидента е подаден около 04:26 часа тази сутрин от района на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия. По първоначална информация, по-рано същата нощ 14-годишният младеж е бил на гости при негов приятел на същата възраст. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона. Младежите се срещнали в района на бул. „Васил Левски“ в града, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния младеж, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград, където е установено, че няма засегнати вътрешни органи. Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени. За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“ Благоевград.

Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама