Жена разби главата на мъжа си с чук в Бургас

08:49, 20 яну 20 25 2450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съпруга е ударила мъжа си с чук по главата в Бургас. 47-годишният е приет в Спешното на УМБАЛ Бургас късно снощи, окървавен и с огромна отворена рана на главата, съобщиха от МВР.

От разказите на жена му става ясно, че съпругът й се бил заключил в една от стаите в дома им и тя взела чук, за да разбие вратата. Няколко пъти ударила по нея, но при последния замах мъжът й отворил и си подал главата. Така 43-годишната жена му нанесла силен удар директно в главата, разказаха за "24 часа" очевидци в болницата.

"Уплаших се и се обадих на телефон 112. Не можах да спра ръката си, защото вече бях замахнала", обяснявала тя пред органите на реда в болницата.

На полицаите казала още, че чукът, с който нанесла сериозния удар в главата на съпруга си, останал до вратата в дома им.

С родителите си в Спешното били и двамата им синове. Те и майка им са задържани от униформените и са отведени в Районното управление на МВР.

Състоянието на пострадалия е доста тежко и е с опасност за живота. Лекарите снощи не са давали много надежди за възстановяването му след тежката травма.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама