Пореден ден с арести

15:41, 07 фев 20 25 3887 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

19 души са задържани към момента при специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност в Община Бургас, съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред журналисти в парламента.

"Прокуратурата и МВР работят с тях и ще се прецени на кои и на колко ще бъдат повдигнати обвинения за различни престъпления - кражби, наркотични вещества и други", обясни Маринов.

Спецакции срещу криминалния контингент в страната, десетки са арестувани

Органите на реда блокираха всички входове и изходи на града от сутринта. Служителите на МВР проверяват както товарни автомобили, така и леки коли. Иззети са множество крадени вещи. Очаква се броят на задържаните да се увеличи.

Акцията продължава.

От Апелативната прокуратура в Бургас обявиха, че ще дадат подробности на брифинг, в който ще участват Георги Чинев, административен ръководител на Окръжна прокуратура и комисар Емил Павлов, зам.-директор на ОД на МВР-Бургас.

Днес стана ясно, че 14 лица са били задържани при Специализираната полицейска операция на територията на Добрич, проведена вчера. Операцията е провдена под ръководството на Окръжната прокуратура и е насочена към битовата престъпност и нарушенията по Закона за движение по пътищата. Проверени са 387 лица и девет заведения в кварталите „Балик“, „Изгрев“ и „Иглика“ в Добрич.

Задържано е едно лице, обявено за общодържавно издирване, съобщи окръжният прокурор на Добрич Златко Тодорово пред БНР.Съвместните специализирани операции ще продължат и занапред, увери прокурор Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама