Джурджуна се проведе успешно за четвърта поредна година в Царево

13:25, 14 сеп 20 25 2709 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету
Вечер на царевската песен „Джурджуна 2020“ организира за четвърта поредна година от Община Царево.
 
Кметът на общината – инж. Георги Лапчев официално откри фестивала и поздрави всички гости и жители на града, които бяха се събрали на морската сцена, за да се веселят. Водещ на вечерта бе очарователната г-жа Таня Чернева.
 
 
На сцената имаше китара и запазено празно място и за онези, верните приятели, които участват на всяко събиране вече само със светлия спомен за себе си – Илия Евтимов - Лорда, Рашо Чернаев, Тодор Чернаев, Славчо Коменданта, Цонко, Динко Кинтажа, Данчо Щерев, Драган Томов, Митко Петков- спътник, Петко Щерев, Груд Щерев, Никола Шопов, Коко Високов и много други…
 
 
На единствената сцена, която е в морето по Южното Черноморие, на 11 септември изпълненията на вокална група „Корал“ , Хачо, Тони Илиев и Соня Илиева, Тереза Недялкова, Александър Колев- Арапя, Гунди и приятели, и Цветан Овалов радваха всички присъстващи. Около сцената аплодисментите не спираха, изправяха хората на крака и танците се вихриха до малките часове на нощта.
 

Снимки: Община Царево

Какво беше „Джурджуна“ 2020 ли? Нищо повече от доказателство, че музиката и песните на Царево са сътворени с любов. А тя освен, че поражда още любов, е вечна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама