ГЕРБ пак на протест: Питат за морала на Манолова от Алепу

12:02, 04 май 21 / Политика 25 3966 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Превъзбудени от пролетта и предстоящите предсрочни избори в последните дни членовете и сипматизантите на ГЕРБ демонстрират изключителна протестна активност. 

Миналата седмица активисти на партията браниха с голи гърди дома на Бойко Борисов от провокации, такива обаче нямаше. Днес членовете на партята, начело с бургаският кмет Димитър Николов, се събраха на протест пред спорния строеж в местността Алепу край Созопол за да потърсят морала на Мая Манолова.

Преди дни стана ясно, че т. нар. „подпорен хотел“ има нов собственик и той е брат на член на формацията на Мая Манолова. Още тогава тя се разграничи от случая и поиска строежът да бъде разрушен. Манолова изтъкна, че новият инвеститор е общински съветник от съвсем друга партия и бе категорична, че няма да допусне хотелът да бъде завършен.

Подпорната стена на Алепу е с нов собственик

Въпреки това три дни по-късно от ГЕРБ решиха да протестират. С плакати „Мая, това ли е новият морал?“ и „Да, България е Да, на мутрите“ активисти на партията попитаха това е новият морал в политиката и така ли новите партии мислят да управляват. Събралите се попитаха още дали хотелът ще стане лятна резиденция на бившия омбудсман. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама