32 деца получиха свидетелство за завършена детска ясла в Каварна

09:29, 17 сеп 19 25 3183 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В салона на детската ясла „Щастливо детство“ с приказно тържество, усмихнати деца и развълнувани родители присъстваха на раздаването на свидетелства за успешно завършване на детската ясла. Децата от четирите групи показаха своите танцови умения, които са научили през годините.

Директорът на Детска ясла “Щастливо детство“ Валентина Георгиева изказа своята благодарност към кмета на Община Каварна Нина Ставрева, за подкрепата която им е дала.

Каварна е носител на титлата Европейски град на спорта за 2020 г.

„От сърце благодаря на г-жа Ставрева, за това, че таксата в детската ясла е два лева, за това че винаги е откликвала на нашите нужди, свързани с подобряване на престоя на децата в яслата. През тази година бе направен кът за родителите и техните деца, които ползват млечна кухня, сменен бе и интериорът на някои от групите. От мое име и от името на целия персонал на Детска “Щастливо детство“ Ви благодарим!“, с тези думи г-жа Георгиева се обърна към кмета Ставрева.

Кметът поздрави всички присъстващи и пожела здраве, успех и щастливи мигове в детската градина. Най-малките жители на Каварна и техните горди родители прекрачиха за последно прага на детската ясла и се отправиха към новото начало.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама