Изложба на захарни коледни изделия ще зарадва габровци

11:00, 29 ное 18 / Любопитно 25 1473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Майстори сладкарки показват свои произведения от захарно тесто в изложбата „Моята сладка Коледа“ в Габрово.

Над 10 майсторки на бутикови торти ще представят своите произведения на тема Коледа, след като лятото впечатлиха ценителите с изложбата, наречена "Моето сладко Габрово". В нея те показаха символите на града, изработени от захарно тесто, а творенията, които ще могат да се видят тази вечер, са вдъхновени от наближаващото Рождество. Всички те са излезли изпод ръцете на жени, някои от тях - признати за таланта си на международно ниво.

Събитието ще се проведе днес, 29 ноември, от 17:30 часа в Тера Мол, етаж 1.   

Коледната изложба е сътворена от майсторските ръце на Мария Владимирова-Озтюрк, Албена Божидарова, Йорданка Тошкова, Диана Петракиева, Мария Гечекова, Нели Христова, Светла Павлова, Чочис Кейк, Дарина Карафизиева, Рени Цанкова, Павлина Колева, Анна Петрова и Христина Николова. Съвсем скоро част от участниците се върнаха със заслужени сладкарски  награди от шоуто Cake International в Бирмингам.

Организаторите на „Моята сладка Коледа“ изказват своята благодарност на фирма RoCake, Художествена галерия "Христо Цокев" - Габрово, Музей „Дома на хумора и сатирата“ и Photoplace.Club за оказаната подкрепа и съдействие.

Входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама