Елена Йончева в Хасково: Към управляващата "шайка" се присъедини и ДПС

16:40, 06 мар 19 / Политика 25 1360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разпределението на парите за ремонт на улиците в хасковските села не е направено прозрачно и не е справедливо. Това обяви в Хасково депутатът Елена Йончева. По думите й, това разпределение е станало в Комисията по бюджет и финанси към Общинския съвет без да има направена количествено-стойностна сметка и без да бъдат изпратени експерти на място, предаде "Дарик".

На брифинг Йончева заяви, че до момента нямат информация от прокуратурата докъде са стигнали делата за оградата на границата и за т.нар скандал „Кумгейт”. Червеният депутат обясни, че към управляващата коалиция, която тя нарече „шайка”, вече са и ДПС и че социалистите няма да се върнат в пленарната зала, докато не бъдат приети исканията им. Според нея, ГЕРБ погазват правата на българите.

Колегата и Никола Динков говори пък за водата в Хасково. Той се усъмни, че до три месеца ще заработят дублиращите кладенци заради тромавата държавна администрация. На Трифон Зарезан, депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обеща, че новите съоръжения ще заработят до три месеца.

Социалистите, които днес имат приемна в Хасковска област обявиха, че в България трябва да има предсрочни парламентарни избори, които вече били закъснели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама