Арести и глоби след спецакция в Дупнишко

13:55, 31 яну 19 25 1771 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Арести и глоби в Дупнишко след специализирана полицейска операция на служители от Районното управление в Дупница и дирекция „Жандармерия“, съобщиха от полицията.
 
Акцията е за противодействие на незаконната миграция, на конвенционалната престъпност в малките и отдалечени населени места, противодействие на престъпленията, свързани с данъчната и митническа система у нас, проверки по Закона за безопасност на движението и по Закона за българските лични документи. Операцията се осъществи на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево.
 
Съставени са 15 акта за административни нарушения по Закона за движение по пътищата, 14 акта по Закона за българските лични документи, дерегистрирани са три автомобила.
 
Задържан е 19-годишен дупничанин за сбиване с негов познат поради неуредени лични сметки, а на пострадалия е оказана медицинска помощ. 19-годишният ще остане 24 часа в полицейския арест, а досъдебно производство е започнато в Районното управление в Дупница за лека телесна повреда.
 
Задържан е и 27-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване от Главна дирекция „Национална полиция“ във връзка с наложена принудителна административна мярка „отнемане правото на пребиваване в Република България на чужденец“. 27-годишният мъж е гражданин на Молдова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама