Андрей Новаков, ГЕРБ: Нашата работа е България да получи повече средства от ЕС

16:00, 09 май 19 25 1626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нашата работа е България да получи повече средства от Европейския съюз, да защитим превозвачите, туризма, младите хора. Да направим така, че институциите да отидат при хората, а не обратното. Това заяви в Сапарева баня кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков. Той се срещна с представители на транспортния бранш и на туризма. На срещата присъства и кметът на общината Калин Гелев, общински съветници от ГЕРБ и млади хора от Сапарева баня.

„Причината да искаме вашето доверие е, защото милеем за България, ние искаме да градим, да оставим нещо на страната. Това ни дава сили и увереност да застанем с лицата си пред вас“, посочи Новаков.

Кметът на Сапарева баня и общински координатор на ГЕРБ, Калин Гелев подчерта, че от правителството на Борисов и българските евродепутати е свършена огромна работа до момента и във всяко едно населено място има какво да се покаже като добър пример. „Победа на тези избори ще гарантира, че и през следващите 7 години България ще получи финансиране“, заяви Гелев. Той посочи, че Андрей Новаков многократно е посещавал Сапарева баня по различни поводи и винаги е съдействал с каквото може.

Евродепутатът от ГЕРБ уважи и храмовия празник на сапаревобанското село Ресилово. Стотици жители и гости на населеното място присъстваха на водосвета за здраве, отслужен пред храма „Свети Николай Летен“. Новаков поздрави местните със светлия празник, пожелавайки им здраве и благоденствие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама