Обвиниха шофьора, прегазил крака на полицай, колегите му протестират

12:58, 30 авг 20 25 3262 Шрифт:
Редактор:

 Районна прокуратура в Дупница привлече в качеството на обвиняем 32-годишния шофьор на джип, превозващ туристи до Рилските езера с инициали И.Л. 

Досъдебното производство е образувано затова, че на 29 август в района на к.к. „Паничище“, при управление на МПС е осуетил проверка от страна на орган на властта – служител на ОДМВР гр. Кюстендил, изпълняващ задълженията си по охрана на обществения ред, съпроводено със съпротива, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Понастоящем, с постановление на наблюдаващ прокурор, обвиняемият И.Л. е задържан за срок до 72 часа. Налице е висока обществена опасност на деянието и наличието на реална опасност същият да извърши и други престъпления, както и да се укрие.

По-рано през деня негови колеги се събраха пред полицията в Дупница, за да изразят подкрепа към един от техните колеги.

Свидетели обясниха, че бял джип е преследвал единия от шофьорите и не имало опит за прегазване на полицай. Те категорично отрекоха твърденията на прокуратурата.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 в затвора всичките 12:57, 30 авг 20

САМО КАТО ГИ ВИДИТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ И ВСИЧКО Е ЯСНО БЕЗ ДУМИ! ДА НЕ ГОВОРИМ, АКО ИМ ПОИСКАТ КАСОВИТЕ АПАРАТИ В ДЖИПОВЕТЕ И ПЛАЩАНИТЕ ДАНЪЦИ ПЕЧАЛБА, ОСИГУРОВКИ И ДР. ТОВА СА МАЙ ПРЕСТЪПНИЦИ, СЛЕД КАТО ИМА ЗАБРАНА ДА СЕ КАЧВАТ АВТОМОБИЛИ ТАМ, А ТЕ НЕ Я ИЗПЪЛНЯВАТ - В АРЕСТА ДО ЕДИН И ОСЪЖДАНЕ НА ТАКИВА, КОИТО СЪСИПВАТ ПРИРОДАТА!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама