Осъдиха мъж за нанасяне на телесна повреда на полицай в Ловеч

14:40, 25 окт 18 25 1109 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Осъдиха мъж за нанасяне на телесна повреда на полицай в Ловеч.

За извършеното деяние му е наложено наказание три месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от три години, съобщиха от Районна прокуратура-Ловеч.

Обвиняемият е признат за виновен за това, че на 7 април в Ловеч, чрез нанасяне на удар с ръка в областга на главата, причинил лека телесна повреда на старши от РУ – Ловеч. Пострадалият и негови колеги изпълнявали cлyжeбнитe cи зaдължeния. Oкoлo 19.30 часа получили сигнал за скандал, възникнал в жилищен квартал. При отиване на място, пред вход на блока, подалият сигнала гражданин им обяснил, че пияно лице започнало конфликт с него, обиждало, както него, така и приятелката му, като се опитало да я удари.

Гражданите посочили обвиняемият, който седял на маса, намираща се в междублоково пространство във видимо нетрезво състояние. Полицаите поискали документ за самоличност, но обвиняемият отказал да им представи такъв, започнал да се държи грубо и арогантно, да отказва да им съдейства, заради което се наложило да бъде отведен в сградата на PУ – гр. Ловеч.

В полицейското управление обвиняемият продължил да заплашва и да се държи арогантно и грубо. В момента, когато му били дадени документите по задържането му и за полагане на подпис от негова страна, обвиняемият станал рязко и ударил с юмрук в лицето единия полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама