Дядо Коледа пристига с влак в Лом

18:00, 13 дек 18 25 1297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дядо Коледа ще пристигне на ломската жп-гара на 14 декември, петък, в 12:38 часа по разписание, за да зарадва с подаръци малчуганите от крайдунавския град. Над 100 деца в неравностойно положение от социалните домове ще посрещнат белобрадия дядо, който според възрастта на всяко дете, ще раздаде подаръци и ще почерпи всички с вкусни изненади.

Тийнзвездите Диона и DJ Paffy, Селим Миров от „Гласът на България“ и пианистът Огнян Янчев ще забавляват децата на концерта с томбола на която ще бъдат раздадени подаръци от 17.00 ч. в НЧ „Постоянство 1856“, със специалното участие на рокери от Мотоклуб „Ягула“ и Вокалната група „Шоколадче“. Там Дядо Коледа ще раздава подаръци на всяко дете при влизането в салона на читалището.

А веднага след концерта, от 18.20 ч. ще бъдат запалени светлините на коледната елха на централния площад „Свобода“.

Инициативата „Коледа за всяко дете“ е на Националното сдружение на сираците в България, с председател Слави Михайлов, и с подкрепата и партньорството на кмета на Община Лом Пенка Пенкова, които ще участват в изявата. Кампанията се финансира от известни производители и търговски марки.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама