Дете на пет години владее пет езика

10:15, 04 яну 20 / Любопитно 25 3147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Момиченце от Монтана е само на пет години, но вече се е научило да пее песни на пет езика. Малката Микаела  е готова за голямата сцена.

Тя е само на 5 години и е самоука. Когато била на 2 години и половина изненадала родителите си, като запяла на няколко езика.

„Чувам отзад, че пее стара българска песен с такива думи и й казах да повтори отново и тя отново я изпя. Вече като свърши песента продължи да скролва с пръстите и започна да пее и на албански, и на сръбски и на английски, на руски“, каза майка ѝ Теодора Пелова.

„Тя като повечето деца е постоянно с телефона в YouTube и сама прояви желание към музиката“, каза още баща ѝ Бисер Пелов.

Микаела има и любима песен, но на албански език. Досега малката госпожица не се е занимавала професионално с пеене, нито пък е учила чужд език, предава Нова телевизия.

Истинска изненада за всички била, когато момиченцето проявило таланта си на сватбата на нейните родители. Тогава била само на 4 години.

„Всички бяха удивени и с отворени уста, защото не можеха да повярват, че това малко дете пее по този начин и е самоуко“, заяви майка ѝ.

Родителите вече са се насочили към музикален педагог, който да развие таланта й.

„Нито искаме да я притискаме, нито да изоставим дарбата й. Каквото е писано, това е и най-важното е, че тя има желанието да пее", заяви майка ѝ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама