Петгодишно момче пострада след инцидент на игрище в Пазарджик

11:08, 14 юни 19 25 1201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

5-годишно момче пострада при инцидент с метална врата на спортно игрище. Настанено е в Хирургичното отделение на МБАЛ - Пазарджик. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик началникът на отделението д-р Васил Ковачев.

Той обясни, че детето е прегледано и е в стабилно състояние.

„Изключени са паренхимни, кухинни и мекотъканни увреди. Установено е, че то е със счупена дясна ключица“, уточни д-р Ковачев. Той обясни, че инцидентът е станал при падане на метална врата.

„Това са съобщили родителите на дежурния лекар, като те са обяснили, че детето е било затиснато от металната врата на спортно игрище. По думите на майката това са две игрища с метална врата, която ги свързва. При преминаване от едното в другото майката и по-голямото дете са били по-напред, а металната врата е паднала и е затиснала по-малкото“, коментира д-р Ковачев.

По информация на родителите инцидентът е станал снощи в двора на Спортното училище в Пазарджик. "В полицията в Пазарджик и на телефон 112 няма подаден сигнал за пострадалото дете", каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама