МВР осигурява безплатни почивки за деца на загинали и пострадали полицаи и пожарникари

10:59, 05 юни 19 25 4600 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година Министерството на вътрешните работи осигурява безплатни почивки за семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг служители, съобщават от пресцентъра на МВР.

Общо 42 деца и 26-има възрастни, техни родители или настойници, от столицата и областите Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Търговище и Шумен ще летуват в базите на ведомството в Несебър, Созопол и Долна баня. Седемдневните ваканции са през месеците юни и септември. 

Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР се провежда целогодишно. Средствата се набират чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на Mtel, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане - 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама