Община Плевен откри пункт за безплатна минерална вода

15:00, 12 авг 19 / Общество 25 885 Topnovini
1

Община Плевен откри пункт за безплатна минерална вода, оросяват се улиците и централната част на града, това съобщиха от пресцентъра на общината.

Инициативата е във връзка с продължаващите високи летни температури. Пунктът беше открит днес пред сградата на общината по разпореждане на кмета Георг Спартански и ще бъде на разположение на преминаващите граждани от 10.00 до 17.00 часа.

Горещо време в началото на семицата, към края - дъжд

Заради жегата почистващите фирми започват от днес оросяване с наличната техника. Ще се оросяват площадите „Възраждане” и „Стефан Стамболов” и участъкът от централната пешеходна зона между тях, Градската градина, трасетата на масовия градски обществен транспорт, улиците в жилищните квартали „Дружба” и „Сторгозия”.

Синоптик: Остава топло, но без екстремно високи температури

Започва и третото основно измиване на улиците в Плевен, което се извършва по график. Фирмите изпълнители са избрани съгласно подписани договори след проведена обществена поръчка с предмет „Поддържане на чистотата - миене, метене на улици, тротоари, площадни пространства, спирки на обществения транспорт, подлези и почистване на отводнителни оттоци в гр. Плевен”. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 50 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.