Славчо Атанасов и Десислава Желязкова предлагат допитване до хората преди строеж във всеки микрорайон

15:26, 15 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 4183 Topnovini
1
2
3
4
5

Допитване до хората ще има преди всяко строителство във всеки микрорайон на „Западен“. Това заявиха народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и кандидатът за кмет на район „Западен“ Десислава Желязкова след като се срещнаха с жители на района и разговаряха по конкретни техни проблеми.

Хората поставиха въпроси за поддържането на зелените площи в района, за чистотата, за спорни случаи на строителство, за липсата на паркоместа в новите комплекси, като голяма част от тях заявиха че познават и двамата като кметове и знаят, че за въпросите им ще бъде намерено решение.

И Славчо Атанасов, и Десислава Желязкова бяха категорични, че най-добрият начин за предотвратяване на обществените проблеми в района е предварителното допитване. „То ще се прилага преди изграждането на каквото и да е било в района – ще се чуе мнението на хората и едва тогава ще се строи“, каза Десислава Желязкова.

За тази цел – ако ни гласувате доверие, ще възстановим Гражданските съвети в шестте района на Пловдив, които в моя мандат на кмет направихме, заяви Славчо Атанасов пред всички, с които разговаря. „Участието на вас, гражданите, в управлението е изключително важно. То ще е полезно и за всеки един кмет, тъй като вие най-добре познавате проблемите на района си. А и ще имате пряк достъп до кмета – не да се чудите как да стигне жалбата ви до администрацията му. От опита си като кмет на район „Тракия“ и като кмет на Пловдив го знам“, подчерта Славчо Атанасов.

Той бе категоричен, че ако пловдивчани гласуват доверие на него и екипа му, ще възстанови приемният ден за граждани всеки ден.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани