"Демократична България" няма да подкрепи нито един от кандидатите на балотажа в Пловдив

09:55, 31 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 336 Topnovini
1

"Демократична България" като политическа формация не може да застане зад нито една от двете кандидатури, стигнали до балотаж за кметския пост на Община Пловдив. "Нито една от тези кандидатури не дава достатъчно гаранции за дълбоката промяна, за която ние работим", се посочва в позиция на партията.

Обрат в Пловдив: Славчо Атанасов вместо Дани Каназирева отива на балотаж

"Кандидатите за кмет на Пловдив, които отиват на балотаж, са представители на управляващата коалиция - ГЕРБ и НФСБ/ВМРО. Считаме, че всяка подкрепа от наша страна би била подкрепа за статуквото", посочват от формацията.

Те посочват, че гласуването е право на лично решение и индивидуална преценка. "Вярваме, че пловдивчани най-добре могат да преценят кое е най-правилното за града ни в тази ситуация.

Александър Сиди: Манипулацията в Пловдив по-скоро е в лагера на ГЕРБ

От "Демократична България" благодариха на своите избиратели за гласуваната им подкрепа. "Ние ще бъдем очите, ушите и гласът на демократичната общност в града ни и ще отстояваме общите ни ценности, каузи и конкретни политики", посочват още те. Политическото обединение отчита, че на първи тур не е получила необходимото, като посочва, че ще изведе причините за него и ще предприеме действия за повишаване доверието към коалицията.

 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани