Задържаха нападателя на Митко от „Капана”

17:30, 30 май 21 25 4096 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Нападателят на Митко - продавача на чорапи от пловдивския квартал „Капана”, е задържан за 24 часа, съобщиха от прокуратурата. 45-годишният мъж се укриваше до този момент.

Агресия в „Капана“: Ресторантьор нападна продавач на чорапи

Ивайло Пенов е задържан от полицаи на четвърто районно управление малко преди 20 часа в събота, предаде БНТ. Акцията по издирването му продължи два дни, след като в социалните мрежи бяха разпространение кадри, на които се вижда как посяга на продавачa, известен като талисмана на „Капана”.

Днес прокуратурата в Пловдив повдигна на Пенов обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Той ще остане в ареста за срок от 72 часа.

Заради скандала два поредни дни пловдивчани протестираха в подкрепа на Митко и оставят мръсните си чорапи пред заведението на нападателя на Митко. Протестите в подкрепа на Митко продължават и днес.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама