Мария Габриел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област

15:00, 03 май 19 25 1111 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май 2019 г. (събота). Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител.

В 10.00 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

От 11.00 часа кандидатите за евродепутати ще открият проекта за Wi Fi безплатен интернет в града на площад „Свобода“.
От 12.30 часа Mария Габриел и Новаков ще присъстват на откриването на осмия международен турнир по вдигане на тежести „Купа Русе“ 2019. Събитието ще се състои в спортната зала на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

В 13.30 часа кандидадитът за евродепутат Андрей Новаков ще отиде за среща с местни жители в село Долна Студена /Община Ценово/.

В 15.00 часа Мария Габриел и Андрей Новаков ще се включат в честванията по повод празника на Бяла. Събитието започва в салона на Народно читалище „Трудолюбие 1884“ – град Бяла.

От 17.00 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I“.

В 20.00 часа кандидатите за евродепутати ще бъдат на концерта на „Диана експрес“, с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама