ВМРО обвини ГЕРБ в провеждането на кална и неморална кампания в Русе

11:59, 24 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1147 Topnovini
1

Водачът на листата на „ВМРО - Българско национално движение (НФСБ)“ в Русе Иво Пазарджиев излезе с отворено писмо до кандидата за кмет на община Русе, издигнат от ПП „ГЕРБ“ Диана Иванова“ заради водения черен пиар срещу опонентите ѝ.

В писмото Пазарджиев посочва, че са отпечатани десетки хиляди книжки, в които е накърнено достойнството и са злепоставени опонентите ѝ.

„Единият бил внук на убиец по време на тоталитарния режим. Другият кандидат е описан като „червена бабичка“ на 90 години, а той дори все още няма навършени 70!  Нашият кандидат има за грях, че носи черни костюми и от това се правят неадекватни заключения“, посочва той.

Прекрачени са всяка мярка и добър тон, а повечето от твърденията са само засукани и напудрени лъжи. Единствено Вие и още един кандидат за кмет сте целите в бяло, коментира Пазарджиев.

Той припомня, че пред телевизионна аудитория от цяла България Иванова се е обявила против този стил на водене на кампания и въпросните книжки са били спрени от разпространение, но само за два дни и сега  отново градът е залят с тях.

„Обръщам се към Вас с един-единствен въпрос: Защо го правите? Всички знаем, че проучванията не са добри за Вас и нямате шанс да бъдете избрана за кмет на Русе, но това повод ли е да се нарушават така грубо моралът и нормалните човешки отношения? Стратегията на Вашата партия ГЕРБ и на ментора Ви, който е родом от Бяла, е да бълват лъжи. Крайната цел е ясна – да отвратите хората от всички политици и да ги откажете да гласуват. Това обаче не е нещо непознато. Отново разчитате на циганския вот и на партийните талибани да решат изборите, но този път няма да се получи. Русенци искат промяна!“, пише  Пазарджиев в писмото си.

В него той подчертава, че властта не е всичко и призовава кандидата на ГЕРБ да спре с тези практики.

„Вярвам, че у Вас е останало нещо от присъщата почтеност на българските учители. Изборите ще минат, а Вие отново ще живеете в нашия град и ще носите позора не на загубата, а на нечестната игра!“ – с тези думи кандидатът на ВМРО за общински съветник завършва писмото си.

 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани