Сливен гласува (Обновена)

00:20, 27 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1106 Topnovini
Кандидатът за кмет на Сливен ген. Кольо Милев упражни правото си на глас

Публикувана 17:13, Обновена 22:00, обновена 00:36. 

В Сливенска община изборният ден приключи с избирателна активност 44.11%, съобщи за БТА. Изборният процес е бил удължен и е продължил до 21.00 часа в три секции в Шесто основно училище, където гласуват избиратели от ромския квартал "Надежда".

Към 17.30 часа изборната активност беше 37,07% при 38 050 гласували.

„Гласувах за промяна и за нова скорост в развитието на Сливен, която да изведе общината сред водещите областни центрове в страната''. 

Това каза днес кандидатът за кмет на коалиция „БСП за България“ ген. Кольо Милев, който упражни правото си на глас в Професионалната гимназия по икономика „проф. д-р Димитър Табаков“ в ж.к. „Сини камъни“.

''Гласувах за икономическо, но и за социално възраждане на Сливен, за възможността всички важни решения  отново да се вземат със съгласието на гражданите. Гласувах за Сливен, който младите хора не напускат“, заяви той. 

Танева: Важно е Сливен да има можещ, знаещ, интелигентен и компетентен кмет

Милев посочи, че е гласувал и за по-подготвен и ангажиран към проблемите на града и населените места Общински съвет.

„Дадох своя глас за завръщане към принципите на социалната община и за управление, което не дели хората, не действа само под граждански натиск, а работи еднакво за всички“, каза Милев. 

По думите на кандидата за кмет промяната на статуквото е очаквана в цялата страна и тя ще тръгне от общините и от днешния местен вот.

В Сливенска област най-ниска е избирателната активност в община Сливен, където към 12.30 часа са гласували 18.24% или общо 18 724 души.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как ви се отразява седенето вкъщи?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 57 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.