Повишена е опасността от падащи камъни по всички пътища в област Смолян

18:45, 06 дек 18 25 1474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян, съобщи за „Фокус“ – Смолян дежурният в Областно пътно управление – Смолян.

Времето е ясно, без валежи. Пътните настилки в областта са частично мокри по високите части и се обработват против заледяване. Няма въведени ограничения по проходите в областта.

Повишена е опасността от падащи камъни по пътищата в региона, затова водачите трябва да шофират с повишено внимание и съобразена скорост. През деня не се получавани сигнали за инциденти по пътищата в област Смолян.

Заради ремонтни дейности е въведена временна организация на движението за безопасност на пътя по път II86, в участъка Средногорци – Рудозем. Участъкът е сигнализиран, а строителните и ремонтни дейности ще се извършват в различни части на трасето. Въведеното ограничение ще е в сила до 14 декември 2019 г. По същото направление Средногорци – Рудозем от км 126+40 до км 126+272, движението е ограничено в лявата лента заради ремонтни дейности на пътя. П

рез деня се регулира от регулировчици, а през нощта има светлинна сигнализация със светофари. Движението по пътя Смолян – Мадан, при срутището на разклона за село Тикале се регулира със светофарна уредба и скоростта е ограничена до 20 км/ч. Трафикът се осъществява в дясната пътна лента.

В Смолян пътните настилки са сухи. Автомобилният трафик в края на работния ден е интензивен по централния бул. „България“, прилежащите към него улици и кръстовища и по входно-изходните артерии на града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама