Къде няма да има вода в София

07:00, 16 апр 19 25 742 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 16 април 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цар Симеон“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Сердика“
ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“,
ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Сердика“ до ул. „Искър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“.

На 16 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Лепенец“ от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лепенец“№9.

На 16 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“, местност „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Св. Климент Охридски“ от №100 до ул. „Георги Кьосеиванов“
бул. „Св. Климент Охридски“ от №67 до №105
ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“, ул. 5

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул. 5.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама