Къде няма да има вода в София

07:00, 18 апр 19 25 764 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Поглед“, вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Поглед“, ул. „Люлински поток“, ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“, ул. „Буен поток“
по ул. „Равнище“ в участъка от ул. „Дъга“ до ул. „Поглед“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дъга“ ъгъла с ул. „Пладнище“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Альовица“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Половраг“, ул. „Караджин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тeзи инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Камчия“, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Мъдрен" от ул. "Ген. Георги Тановски" до ул. "Александър Момчев"
ул. "Камчия" от ул. " Слатинска" до ул. "Ген. Георги Тановски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камчия“ ъгъла с ул. „Мъдрен“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Вечерница“, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Вечерница", ул. „Искърско дефиле“, ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:на площада на ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Балабана“, ул. „Римска ракла“, ул. „Тодор Радунчев“, ул. „Стара река“, ул. „Розова градина“, ул. „Искър“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Минзухар“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кочо Честименски“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 113.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 113.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Труд“, кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Труд“, ул. „Люлинска“ от № 10 до ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Перла“ от ул. „Люлинска“ до ул. „Воденицата“ и ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлинска“ ъгъла с ул. „Перла“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама