Манолова: Единствената ми кауза е победа на изборите в София

11:25, 04 сеп 19 25 2319 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Нямам никакво намерение да се занимавам с партийна дейност, единствената ми кауза е победа на изборите в София. Това каза Мая Манолова на първия си брифинг като кандидат-кмет на София във връзка с появила се информация, че тя ще основе партия, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Нямам намерение да се занимавам с такива проекти. Това е фалшива новина“, заяви Манолова.   

Кандидатът за кмет на София обясни, че ще разчита на подкрепата на всички столичани, независимо към кое политическо семейство принадлежат. „Проблемите на София нямат цвят. Няма как да забраня на партийните централи да ме подкрепят. Ако искаме да променим модела на управление на София ще ни е нужда голяма подкрепа“, отбеляза тя.

„Очаква ни тежка битка, можем да я спечелим само заедно“, добави бившият омбудсман.

Мая Манолова: София няма кмет, а изпълнителен директор

„Ще финансирам кампанията си абсолютно прозрачно. След като ИК се регистрира ще обявим банкова сметка и електронна платформа, с която всеки българин може да направи дарение до минималната работна заплата – 560 лв. Няма да се възползвам от финансиране чрез фирми и корпорации“, изтъкна още Манолова.  

Тя обяви още, че няма намерение да подкрепя независими кандидати за кметове в страната.

Според нея кампанията, която предстои ще бъде нечестна, агресивна и подла. По думите й още от сега се опитват да я компрометират с фалшиви новини.

Никола Вапцаров, председател на инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет на София обяви, че я подкрепят, защото вярват в нейната кауза.

Манолова специално  поздрави Григор Димитров и всички българи с историческата и знакова победа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама