Фандъкова: Благодаря за доверието и подкрепата, даващи смелостта на всяко решение

12:11, 17 сеп 19 25 5598 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Най-голямото богатство на София сте вие, нейните хора- които работите, обичате, създавате, мечтаете и оставате тук. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова на тържественото отбелязване на празника на града, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Вие правите София град на радост и любов, на щастие и надежда, вие я правите дом. С децата ни София расте, но не старее“, обяви столичният кмет.

Благодаря за доверието и подкрепата, те дават смисъл на всяко усилие, зарядът във всяка кауза и смелостта на всяко решение“, подчерта Йорданка Фандъкова.

Борисов: София е един от най-древните градове в Европа, но и един от най-бързо развиващите се

„Градът ни е общност от хора, които вървят напред с решителност и постоянство, с дързост и вяра, с градеж и доброта. Приемете моите огромни благодарности, честит празник и нека Бог да пази града ни“, каза още кметът.

Пред църквата „Св. София“ беше отслужен тържествен водосвет. Под звуците на българския химн бе издигнато знамето на София. Прозвуча и химнът на ЕС.

По- рано Столичният общински съвет на тържествено заседание връчи звания „Почетен гражданин на София”, „Почетен знак на Столичната община” и на „Значка на София”.

На празника на София: Общинският съвет с равносметка за свършеното

Събитията за празника на София продължават през целия ден. Пред Народния театър „Иван Вазов“ Софийският духов оркестър ще изнесе концерт. След това примата на българската музика Лили Иванова ще получи тазгодишната Специална награда за изключителни постижения и принос в националната култура.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама