Първият за 2020 г. тото милионер се разкри

09:36, 18 фев 20 25 3381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Български спортен тотализатор вече поздрави 106-ия тотомилионер в историята си. Емил Йорданов е от Разград и през януари спечели джакпот в размер от 6 564 060 лева от играта „ТОТО 2 – 6 от 49“, който е 9-ият по размер джакпот в числовите игри на СПОРТ ТОТО. Така се отвориха вратите към големите печалби и само 4 дни по-късно той отново беше спечелен.

Емил спечели огромната сума със залог за един тираж на стойност 4,20 лв. и умножи своята печалба над 1.5 млн. пъти. Късметлията е попълнил четирите области на фиша с редовните си късметлийски числа. Емил е фен на тотото от дълги години. Той играе в продължение на 25 години и не пропуска тираж. През годините същите тези числа са му носели и други скромни печалби, както ги описва той. За него постоянството е пътят към успеха.

Ангажиран със служебните си ангажименти, Емил не успява да провери фишовете си в деня на тегленето. Едва на следващия ден той извадил вече изтеглената печеливша комбинация и започнал проверката. Първоначално се усъмнил, че някъде е сбъркал и направил повторна проверка. Оказало се, че точно неговите числа са изтеглени. Било му трудно да повярва, че това е истина.

Емил казва, че човек е толкова богат, колкото са големи мечтите му, а той е истински богат, заради голямата си мечта, която благодарение на СПОРТ ТОТО ще може да бъде осъществена. Той мечтае да помага на бедни деца, лишени от покрив над главите. Със спечеления джакпот той ще даде старт на своята добра кауза. Емил допълни, че всичко би инвестирал в родния си град –Разград. Това е неговото любимо място, бизнесът и семейството му са там и счита, че е редно парите да отидат именно там.

Ако и вие също като Емил имате голяма мечта, която чака да се превърне в реалност, се включете в надпреварата за спечелването на големия джакпот. Тегленето в четвъртък  идва с общо 7 680 000 лв. Най-бързо натрупващият се джакпот в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне 3 220 000 лв. „ТОТО 2 – 6 от 42“ е зареден с невероятната сума от 1 215 000 лв. До 3 000 000 лв. може да достигне печалбата ви от играта „ТОТО 2 - Зодиак“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама