Улови, регистрирай, спечели!

11:39, 19 фев 20 25 2119 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Случвало ли ви се е да чувствате, че днес е вашият късметлийски ден, в който ще спечелите от тотото? Отивате до тото пункта, купувате си талон за моментна лотарийна игра, защото усещате, че точно тук и сега ще спечелите, но … вашият талон не е късметлийски.

Е, това не трябва да ви отказва, защото непечелившите талони вече също носят печалби. Ако искате да уловите една от страхотните допълнителни печалби, предоставени от СПОРТ ТОТО, трябва само да регистрирате вашия непечеливш талон от игрите „Магичната 8“, „Златна треска“, „Шум на пари-Bingo“, „Ези или тура“ или „Черната перла“  на www.toto.bg. След това моментално се включвате в надпреварата за големия улов. Наградите са смарт телефон iPhone XR, с който винаги да сте във връзка с близките ви, смарт часовник Samsung, който да бъде пръв ваш помощник и професионален фотоапарат Nikon, с който да запечатвате любимите си мигове.

Превърнете вашия непечеливш фиш от някоя от 5-те моментни лотарийни игри в късметлийски и уловете една от невероятните допълнителни печалби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама