Къде няма да има вода в София

06:50, 25 юни 20 / София 25 1645 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ кв. „Зона Б17“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клокотница“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“;

ул. „Странджа“ от ул. „Струга“ до ул. „Охрид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Странджа“ ъгъла с ул. „Кавала“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дружба“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Зорница“ от ул. „Минзухар“ до гара Волуяк;

ул. „Минзухар“,ул. „50-та“, ул. „Никола Карастоянов“, ул. „Котешка стъпка“,ул. „Лозичка“, ул. „Дамско сърце“, ул. „41-ва“, ул. „Детелина“;

Гара Волуяк.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама