5-километрово задръстване на АМ "Тракия" на излизане от столицата

13:41, 26 юни 20 / София 25 2632 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

5-километрово е задръстването на АМ "Тракия" на излизане от столицата, предаде репортер на TOPNOVINI.BG.

Снимки: TOPNOVINI.BG

Колоните от автомобили започват на 8 километър на магистралата в посока Бургас. Петък е и най-нормалното, което правят софиянци е да се качат на автомобилите си и да поемат към морето. Да не забрявяме, че вече четвърти месец ни повтарят как трябва да подкрепим родния туризъм, но ако е възможно препятствията да не са свързани с висене в задръстванията, нерви и инциденти би било много добре.

Снимки: TOPNOVINI.BG

При очакван петъчен трафик е редно фирмите, които работят в летните месеци по магистралите да си свършат работата, не при свършен факт, а навременно, както е редно. Не е нормално в 13:30 часа в петък да се местят знаци и да се обръщат лентите за движение, когато колоните от автомобили са в двете ленти за движение, а аварийната лента се явава писта, за изнервените шофьори.

За организация говорим...

Снимки: TOPNOVINI.BG

Традиционно органите на реда не са на мястото си, а най-вероятно ще ги видим под някоя сянка въоръжени с тринога камера, която да засече повече нарушители, нервите на които са изпилени до краен предел. Но е важно да е пълна хазната...

Снимки: TOPNOVINI.BG

Снимки: TOPNOVINI.BG

А докато решилите да почиват седят в колите си на така "приятната" опашка, министърът на туризма Николина Ангелкова се е втурнала да посреща първите туристи за летния сезон на летището в Бургас, а българските: "кучета ги яли".

Криворазбрани действия и бездействия, призиви и никакви условия и после пак някой ще ни е виновен, че ни е слаб сезонът.

Защо ли българите предпочитат да почиват в Гърция, ами защото не висят по гръцките магистрали и от преминаването на граничния пунк вече се чувстват като на почивка. А у нас не си излязъл от столицата и вече напрежението е повече от желанието да стигнеш до плажа. Защо ли, защото пак някой друг ще ни е виновен после.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:12, 26 юни 20

Абсолютно вярно!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама