Мъж насочи пистолет в главата на жена заради случка на паркинг

14:00, 04 фев 19 25 1316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем 54-годишен мъж за хулиганство и закана с убийство към жена със законно притежавания от него пистолет.

Случката се разиграла на 29 януари пред дома на обвиняемия. Пострадалата ударила с колата си паркиран автомобил, собственост на брата на обвиняемия. Той веднага излязъл навън и поискал обяснение от жената за действията ѝ, въпреки че нямало щети по двата автомобила.

Тогава се намесил обвиняемият, който започнал да обижда жената и нейните приятели и извадил огнестрелното си оръжие. Той го насочил в главата на пострадалата, която се изплашила силно, заключила се в колата си и подала сигнал в полицията.

Старозагорецът е неосъждан до момента, но срещу него се води още едно досъдебно производство за хулиганство, което не е приключило. Работата по разследването продължава под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора. Обвиняемият бил задържан за срок от 72 часа, като било внесено искане до Районен съд- Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

С определение от 1 февруари по образуваното частно наказателно дело, съдебният състав е взел мярка за неотклонение “домашен арест“ по отношение на 54-годишния мъж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама