Ева Майдел: Казанлък е пример как ГЕРБ създава условия за младите в България

16:30, 14 май 19 25 1645 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите да останат и дасе развиват в България. Доказва го фактът, че през 2018 г. има прираст на населението, все повече бизнеси откриват производства в града, а безработица в общината почти няма. Екипът на кмета Галина Стоянова показа как всеки регион може да използва членството ни в ЕС, за да обнови не само облика на града, но и да подобри условията на младите семейства да отглеждат децата си. Реновирани са почти всички училища и детските градини в общината. Днес откриваме един от най-модерните в България център за грижа на деца със специални нужди, защото всяко дете залужава образователна среда според потребностите си.“ Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на посещение в Казанлък на 14 май 2019 г.

Ева Майдел проведе работна среща с над 20 предприемачи в града, които изразиха мнение, че членството на България в Европейския съюз представя най-добрите условия за правене на бизнес и създаване на работни места.

„Не искам да спираме младите хора да ходят в Европа, да учат и да трупат опит там. Напротив, това може да е само от полза. Това, което трябва да направим е, да покажем на тези млади хора, че те трябва да се върнат тук и да намерят своя добър живот в България. Както го е направила Йоанна Йончева-Фильова, връщайки се в България след 10 години в чужбина, за да създаде семейство и започне бизнес за рециклиране на пластмаса.“ Това коментира Ева Майдел по време на посещения на предприятия в Казанлък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама