От прокуратурата с подробности за инцидента, при който загинаха две възрастни жени във Варна

13:35, 24 юни 19 25 1056 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по повод тежък пътен инцидент, станал снощи около 22 часа на бул. „Осми приморски полк“. Това съобщиха от пресцентъра на Апелатива прокуратура - Варна.

Две жени починаха, блъснати от лека кола във Варна

Производството е образувано по член 343, ал. 3, във връзка с ал. 1 от НК за причиняване по непредпазливост смъртта на повече от едно лице на пешеходна пътека.

На пешеходната пътека пред Централна кооперативна банка лек автомобил „Ауди“, управляван от 62-годишната Лиляна С. от София, блъска две възрастни жени. В болницата по-късно от тежките си травми почива 73-годишната жена, а по-възрастната, която е била на 76 години, е починала тази сутрин.

Установено е, че водачката на лекия автомобил не е употребила алкохол и наркотици. Разследващ полицай вече я е разпитал. С протокол за доброволно предаване тя е предоставила автомобила на разследващите, за да бъде извършен оглед.

В момента се извършват аутопсиите на телата на жертвите на пътния инцидент. Предстои да бъде назначена автотехническа експертиза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама