С опасност за живота остават пострадалите при катастрофата на пътя Бургас – Варна

11:12, 25 юли 19 25 918 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С опасност за живота са двама от пострадалите при катастрофата на пътя Бургас – Варна, при която загина 34-годишна жена. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Сигналът за катастрофата е подаден на 24 юли около 07.35 часа. Съобщено е, че на пътя Бургас – Варна при 165 км в пътната отсечка между Обзор и Бяла, лек автомобил „Ауди А 3“, управляван от 20-годишен мъж от с. Хан Крум, предприема изпреварване, но поради невъзможност да се прибере в собствената си пътна лента допуска челен сблъсък с лек автомобил „Мазда СХ 5“, управляван от 42-годишен украински гражданин, изпреварил автобус „Бова Магик“, управляван от 32-годишен мъж от Добрич. 

Катастрофа блокира пътя Обзор-Бяла, има загинал


От катастрофата е загинала 34-годишна украинска гражданка - пътничка в „Мазда“-та, седяща на задната лява седалка. Водачът на „Мазда“-та е откаран в УМБАЛ „Св. Анна“ - Варна с кървене в корема и опасност за живота и е настанен за лечение в отделение „Реанимация“. В същата болница са откарани и настанени и останалите му спътници – 34-годишен украински гражданин, получил фрактури на гръдния кош, невроторакс и кървене в корема, който е с опасност за живота, настанен за лечение в отделение „Реанимация“ и 38 годишна украинска гражданка, получила фрактура на китката и гръдния гръбначен прешлен. Водачът на л.а. „Ауди А 3“ също пострадал, като е откаран в УМБАЛ „Св. Анна“ във Варна със счупени ребра, фрактура на дясната подбедрица и дясна предмишница, с опасност за живота, настанен за лечение в отделение „Реанимация“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама