Кметът на Община Вълчи дол с поздрав за първия учебен ден

22:10, 17 сеп 19 / Общество 25 138 Topnovini
1
2
3

Георги Тронков - кмет на Община Вълчи дол, поздрави с първия учебен ден първокласници, учители, родители и деца посещаващи детските градини на учебните заведения в Община Вълчи дол.

Пожела им ползотворна учебна година, много успехи и придобиване на нови знания през новата учебна 2019/2020 г. На всички първокласници в СУ "Васил Левски" -гр. Вълчи дол, ОбУ "Васил Левски"-с.Михалич, ОУ "Климент Охридски"– с.Ст.Караджа, ПГЗГ- с. Ст.Караджа , ОбУ "Св. Иван Рилски" - с. Червенци, ДГ "Слънце"-с. Михалич с филиал с. Есеница , ДГ "Звездица"- с.Ст.Караджа с филиал с.Червенци, ДГ "Надежда Крупская" - с. Ген.Киселово и ДГ "Здравец", съобщиха от общината.

Кметът на Община Вълчи дол поздрави колективите на всички учебни заведения, поговори с преподаватели и ръководтсвата им, както и със зам.-кметовете Димитър Тодоров, Преслав Петров, Мерткан Ибрямов, секретаря на общината Костадинка Петкова и не на последно място председателя на ОбС Вълчи дол - Яна Петрова, поставени проблеми и желания за подобряване на инфраструктурата и материалната база на учебните заведения.

Георги Тронков обясни с какви проблеми се сблъсква Общинската администрация на Община Въчли дол, огромното желание да бъде подобрена и пътната ифраструктура на територията на общината, тъй като това е важно за ежедневното извозване на учениците, заявката за нови 6 училищни автобуса към Министерство на Образованието, желанието за спечелване на проекти финансирани както от Европейския съюз, така и от Българското правителство за подобряване материалната база на училищата на общината.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани