Питбул нахапа жестоко млад мъж във Варна

08:25, 19 сеп 19 25 2596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Млад мъж беше жестоко нахапан по ръката от питбул в центъра на Варна. Инцидентът е станал на метри от сградата на училище. Кучето е било без намордник и каишка.

По времето на инцидента Мартин Янчев е бил с неговия приятел Николай Генов. Били близо до оживена улица в центъра на града, когато ги напада питбулът. Първо проявил агресия към Николай, след това и към Мартин. Той е с 18 нахапвания по едната ръка и краката. Двете деца на собственика стават свидетели на случилото се.

Немска овчарка нахапа 7-годишно дете

Възникнал спор между Мартин, Николай и стопанина на животното. Според него раните на Мартин не били от неговия домашен любимец. „След като превързах Мартин, той пак пусна кучето. То ме блъсна, събориме, но успях да го избутам. Децата си пищяха и си ревяха”, разказва Николай пред Нова телевизия.

Бащата на Мартин съобщи, че вече е сезирана Районната прокуратура. „Още вечерта Мартин е разпитван в 1 РПУ. За мен лично животните не са виновни, а собствениците на кучето”, каза той.

При пристигането си полицията е записала личните данни на собственика и пострадалите. Все още не е ясно дали стопанинът на животното е задържан. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама