Пребиха фелдшер във варненско село

16:22, 12 ное 19 25 2147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фелдшер от Центъра за спешна медицинска помощ във Варна е бит в село Каменар от сина на пациентка, за която е имало спешно повикване, съобщи БНТ. Инцидентът е станал вчера следобед. 50-годишният Христомир Куманов няма сериозни наранявания, но напуска работа, защото това не е първото посегателство срещу него от страна на пациент. 

Медицинският екип се е отзовавал на спешно повикване за жена с високо кръвно налягане. Още при влизането в дома на пациентката фелдшерът е посрещнат враждебно. Специалистът казва, че това не е първото нападение срещу него.

Според директора на Центъра за спешния медицинска помощ, вербалните атаки от пациенти към лекарите са ежедневни. Понякога се стига и до физическа разправа. Фелдшерът казва, че напуска екипа на спешните медици огорчен, защото е отдал 27 години от живота си, за да помага на хората.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Московски 16:38, 09 яну 23

Предубеден съм защото съм имал подобна ситуация в която пристигна фелдшер който се кара половин час и не направи нищо. Освен това не съм видял никой да набие някого без провокиране. Не казвам че е правилна постъпката на пациента но да се изкарва фелдшера светец мисля че не е правилно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама