Турнир по белот се проведе в Елена

11:53, 24 яну 20 25 2171 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зъболекар и майстор на сирене в еленската мандра станаха победители на тазгодишния турнир по белот в Елена. Д-р Георги Пеев и Стелиян Илиев надиграха на финала Христо Йорданов и Веселин Иванов. Шампионите са тандем за трета поредна година, а д-р Пеев не е пропускал състезание от началото на турнира. На трето място е двойката Самет Мустафов-Георги Георгиев. Те се наложиха на полуфинала с по-добра игра над достойните си съперници – Красимир Кънчев и Светослав Петков.

В осмия турнир по белот, организиран от община Елена, участваха десет отбора. Оспорваните срещи между най-запалените картоиграчи се проведоха в хотел „Централ“ в продължение на седем дни под зоркото око на съдията Стоян Маринов. Със силна игра  отново се представи единствената жена – Мариана Савова, която се състезава пета година.

Участниците в най-популярната игра на карти са все хора с професионални ангажименти, но това явно не им пречи да тренират и поддържат добра форма за всеки турнир. На победителите заместник-кметът Йордан Димитров връчи грамоти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама