Делян Пеевски е дарил близо 5 млн. лева за борба с коронавируса

11:42, 29 апр 20 / Политика 25 2835 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Болницата в Свищов получи дарение от народния представител от ДПС Делян Пеевски. Лечебното заведение обслужва повече от 20 000 жители на крайдунавския град и съседните селища.

Средствата на депутата ще се използват за осигуряване на тестове и медицински консумативи. До момента Пеевски е дарил близо 5 млн. лева за борбата с коронавируса, съобщи Нова телевизия. 

Делян Пеевски дари 300 хиляди лева на БЧК

“Ние все още нямаме доказан пациент с положителна проба, но постоянно се използват бързите тестове за диагностициране, така както е указано в заповедта на здравния министър“, коментира директорът на МБАЛ-Свищов Елена Александрова. Тя изказа благодарност към народния представител. 

Пеевски с голямо дарение за медиците в Северна Македония

Свищовската болница получи още защитни облекла и маски от висок клас за лекарите на първа линия.

“Това е една част от цялата кампания, която г-н Пеевски прави. Затова и аз искам да му благодаря за поредната помощ, която е очаквана и нужна. Със здраве да си я ползвате и дано да не се сблъсквате с коронавируса”, пожела от ДПС Халил Летифов пред ръководството на лечебното заведение.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама