Разследват катастрофата край Медовница, при която загина 30-годишна жена

10:55, 08 ное 18 25 1342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Досъдебно производство е образувано в Районно управление-Белоградчик във връзка с катастрофата, станала вчера сутринта на главен път Е-79 след Медовница в посока Видин, при която загина млада жена. Жертвата, на 30 години, е от Елин Пелин, съобщават от полицията. Причина за катастрофата е несъобразена скорост, сочат първоначалните данни. 

Сигналът е получен малко след 8 часа. Лек автомобил „Пежо“ със софийска регистрация, шофиран от 49-годишен мъж от Елин Пелин, е самокатастрофирал. Според първоначалните данни колата се е движела с несъобразена с пътните условия скорост - на мокър асфалт, и в условията на десен завой с наклон водачът изгубил контрол над управлението.

Колата излязла извън пътя, преобърнало се в дере и спряла в дърво. На място е загинала 30-годишна жена, пътувала на задната седалка зад шофьора. Водачът и другите двама пътници – 55-годишен от Винарово и 39-годишен от Долна Баня, не са пострадали.

Шофьорът е тестван с дрегер за наличие на алкохол, пробата му е отрицателна. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия във видинската болница. Работата по разследването продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама