Няма опасност за живота на детето, намерено тежко ранено във Враца

10:29, 21 апр 21 25 2978 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Стабилно е състоянието на тригодишното момченце, което беше докарано по спешност в „Пирогов“, след трагичния случай във Враца. Детето е оперирано и засега няма опасност за живота му, потвърдиха от спешната болница за БНТ.

Припомняме, че вчера 31-годишна жена бе открита мъртва в дома й. Заедно с нея е било 3-годишното й дете, тежко ранено. Жената е от Словакия, намерена е от мъжа, с когото живее, и двете й деца от предишен брак.

Откриха мъртва жена във Враца, детето й е тежко ранено

Предстои да бъде направена аутопсия на починалата, за да се установи причината за смъртта. Във вторник сутринта е имало подаден сигнал до полицията от жената за скандал със съпруга й, но при посещението на полицията не е установено да има скандал, обяви окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков, цитиран от bTV.

Образувано е досъдебно производство по член 115 от НК за убийство. Разследват се и други версии, включително и тази, че майката сама е посегнала на детето си, а после е сложила край на живота си.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама